Heb je vragen?

Hier vind je het antwoord

Benieuwd hoe en vanaf wanneer je kaarten kunt kopen? Of vraag je je af of je geld terug krijgt als de voorstellingen niet door kunnen gaan? Het antwoord op deze en andere vragen vind je op deze pagina.

Hoe kan ik bestellen?

De voorverkoop start op donderdag 12 oktober 2023 om 19.00 uur. Je kunt vanaf dan tickets kopen via onze bestelsite.

Zoals je gewend bent zijn er meerdere voorstellingen. Vrijdag 1 december is de première om 21.00 uur. Op zaterdag 2 december zijn er voorstellingen om 11.00 uur, 13.00 uur, 15.00 uur, 17.00 uur en 19.00 uur. Op zondag 3 december kun je kiezen uit 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur.

Na het afronden van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met de tickets. Ongeveer een week voor de voorstellingen ontvang je nog een mail met informatie.

Krijg ik mijn geld terug als de voorstellingen niet doorgaan?

De organisatie heeft het recht om, als zij zich daartoe genoodzaakt of gedwongen ziet (bijvoorbeeld in verband met door de overheid gestelde eisen), de voorstellingen te annuleren. In dat geval vindt restitutie plaats van € 10,00 per aangekocht ticket. De administratiekosten kunnen we helaas niet restitueren.

Is er een pauze tijdens de voorstelling?

Nee. De voorstelling heeft geen pauze. De voorstelling duurt ongeveer één uur.

Mag je zelf eten en drinken meenemen naar de theatershow?

Het is niet de bedoeling om zelf eten en drinken mee te nemen.

Moet ik voor ieder kind een ticket kopen?

Ja, vanwege de brandweer moet iedere bezoeker een stoelnummer hebben, zodat we weten hoeveel personen én wie er in de zaal aanwezig is.

Is Sinterklaas zenuwachtig voor de show?

Gezonde spanning is er natuurlijk altijd. Maar dat komt vooral omdat Sinterklaas enorm uitkijkt om iedereen weer te zien!

Wie wast de onderbroeken van Sinterklaas?

Goede vraag! Dat doet onze waspiet. En Sinterklaas is de beroerdste niet, als het écht nodig is, wast hij ze zelf.

Wat gebeurt er met alle tekeningen die de Sint en zijn pieten krijgen?

Deze worden opgehangen in het Werkpaleis op het kleinste huisje. En daarna bewaren we ze in de opslag.

Wat als ik per ongeluk te veel stoelen heb gereserveerd en heb afgerekend?

Houd er rekening mee dat het boekingssysteem gereserveerde stoelen een paar minuten reserveert. Ga je in de tussentijd naar een voorstelling van een andere tijd, en selecteer je daar stoelen? Dan onthoud het systeem dat ook. Dat betekent dat je daardoor misschien wel teveel stoelen in je winkelmandje hebt zitten. Check daarom áltijd goed, wat je afrekent. Gekochte stoelen kun je niet inwisselen. Je mag deze kaartjes wel zelf doorverkopen.