Heb je vragen?

Hier vind je het antwoord

Benieuwd hoe en vanaf wanneer je kaarten kunt kopen? Of vraag je je af of je geld terug krijgt als de voorstellingen vanwege aangescherpte RIVM-maatregelen niet door kunnen gaan? Het antwoord op deze en andere vragen vind je op deze pagina.

Hoe kan ik bestellen?

De voorverkoop start op vrijdag 1 oktober om 19.00 uur. Je kunt vanaf dat tijdstip tickets kopen via onze bestelsite.

Zoals je gewend bent zijn er meerdere voorstellingen. Vrijdag 26 november is de première om 21.00 uur. Op zaterdag 27 november zijn er voorstellingen om 11.00 uur, 13.00 uur, 15.00 uur, 17.00 uur en 19.00 uur. Op zondag 28 november kun je kiezen uit 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur.

Na het afronden van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met de tickets. Ongeveer een week voor de voorstellingen ontvang je nog een mail met informatie.

Krijg ik mijn geld terug als de voorstellingen niet doorgaan?

De organisatie heeft het recht om, als zij zich daartoe genoodzaakt of gedwongen ziet (bijvoorbeeld in verband met door de overheid gestelde eisen), de voorstellingen te annuleren. In dat geval vindt restitutie plaats van € 8,50 per aangekocht ticket.

Heb ik een coronatoegangsbewijs nodig?

Bij onze voorstellingen in De Enck heb je, naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig. Het tonen van een coronatoegangsbewijs is verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder. Omdat we controleren op een coronatoegangsbewijs, hoef je geen 1,5 meter afstand te houden in De Enck.
Meer informatie vind je hier »

Kan ik veilig naar de voorstellingen ?

Stichting Sint Nicolaas Oirschot houdt zich aan de op het moment van de voorstelling geldende maatregelen van het RIVM, de Rijksoverheid en onze Veiligheidsregio en gemeente.

Voor jouw en onze veiligheid vragen wij je de regels in acht te nemen. Wij danken je alvast voor je begrip en medewerking!

Hoe kom ik aan een coronatoegangsbewijs?

Je kunt een coronatoegangsbewijs aanmaken via de CoronaCheck-app of op papier. Meer informatie vind je hier »

NB. Vergeet niet om ook een identiteitsbewijs mee te nemen. Dit geldt voor de leeftijd vanaf 14 jaar.